Idag firar vi två år!Idag fyller bloggen två år! Tänka sig. Är det något att fira förresten? Nåja, så är det och ett tillfälle att fira skall väl inte gå förlorat eller? Tycker inte jag allafall.. Om inte annat så har jag förändrats en hel del under dessa två år. Kan sitta o läsa gamla inlägg som jag aldrig skulle få för mig att skriva idag. Idag e jag en lycklig person son utvecklats markant och jag är verkligen inte samma människa nu som då! :)


Dessutom finns det andra saker att fira! Jag skall på ännu en anställningsintervju på måndag :) Så får vi se vad det blir för jobb i sommar. Ska ju få svar nästa vecka på det andra :) Men hoppas jag får nej på något av dem.. Jag har lite svårt att bestämma mig för vilket annars...
Men grattis på både mig o bloggen idag då :)

Han borde hedras.

Min barndomsartist. Han jag älskade. Jag menar verkligen älskade! Han har gjort en så jävla bra text. Jag har inte tänkt på den förut, men läs den, tänk efter. Vet du hur många diskussioner det kan bli av den?  Hur många diskussioner som helst. Jag älskar diskussioner. Älskar låten. Den får mig att tänka vidare och fundera på vad som egentligen är rätt, eller eventuellt fel.

Jag tänker inte ens fetmarkera det jag tycker är bäst eftersom hela texten är bäst!
Tack Nordman!
Djävul eller gud

Vissa har allt, men vill ändå ha mer
rätt eller fel, å vem bestämmer

vissa har svaren, men tiger ändå

vit eller svart, kan en lögn va grå
svårt att berömma den som har det bra,

lätt att fördömma den som inget har.


Djävul eller gud, vem är jag vem är du

står du kvar, om himmelen faller.

Djävul eller gud, vad vet jag vad vet du
vem står kvar och vem av oss faller,

du eller jag.


Vi lever idag o ett liv går så fort
om du va jag, va hade du gjort

stannar du kvar fastän hjärtat vill ut

kan ett farväl va ett lyckligt slut

svårt att förlåta den som vänder om

lätt att begråta det som fanns en gång.


Djävul eller gud, vem är jag vem är du
står du kvar, om himmelen faller.

Djävul eller gud, vad vet jag vad vet du

vem står kvar och vem av oss faller.


tala är silver, men lyckas hålla tyst är guld

stenen är kastad, men vem stod utan skuld.

Djävul eller gud, vem är jag vem är du


står du kvar, om himmelen faller.
Djävul eller gud, vad vet jag vad vet du

vem står kvar och vem av oss faller
,
du eller jag.

Du eller jag, du eller jag.

Anrop!

Jag tyckte mina älskade läsare var duktiga och flitiga kommenterare förut. Obervera förut! Även om ni inte gillar vad jag skriver ge maj tips då haha. Jag antar att ni läser för ni tycker det e kul. Det betyder att jag skriver. Vänd på det. Så ifall ni skriver, och jag läser, då får jag massa kul :)

Gårdagens mening jag fick var "Jag var död" - Mmm... Frederik som bidrog till den!

Attityd :)

Egna åsikter gillar vi haha!

'

Gårdagens kommentar.

Jag glömde ju skriva det roliga jag hörde igår. Tack David för intiativet så jag har mer att skriva om. Tänkte att vi hör alltid tokiga saker varje dag. Igår var kommentaren "För när jag dricker alkohol... *funderar* ...eller öl "(!)

Eftersom jag har fått min laddare till kameran nu, den efterlängtade, så varför inte förstöra laddaren till telefonen? Jag har ju ändå en annan laddare, den till kameran. Inte för att den fungerar till telefonen, men ändå! Varför inte? Varför inte sätta in laddaren i en kontakt som det står stort  "420 volt". Jag menar, det är ju nääästan som ett vanligt jack eller? Öhh... Varför fick man hjärnan egentligen? Man använder den juh ändå inte den fullt ut, uppenbarligen! Nåja, pengarna hatar antagligen mig. De vill helt enkelt inte stanna hos mig eller på mitt bankkonto. Människor är i behov av att skylla på någon eller något. I det här fallet var det pengarnas fel att jag satt in laddaren i fel jack. De vill ju inte vara hos mig. Helt logiskt deras fel.

En bekännelse...

Jag smyger med det. David är på toa, hinner jag öppna det? Låter det kanske för mycket? Nej, jag låter bli. Eller? Jag kanske hinner innan han kommer.  Men det prasslar. Okej, jag skyndar mig. Om jag hade gjort det direkt när tanken slagit mig skulle jag lätt hunnit. Men i med att jag velar, ska jag? Ska jag inte? Jo, jag öpnnar det. Fan vad det prasslar!! Schhh.. Men nu har jag börjat, lika bra att fortsätta. S*tan, nu spolar han! Kom igen då!! Öppna dig!! Där ja! Åh.... Bara eeeen! Jag hinner, jag hinner. In i munnen fort, Nu kommer han! Jag kan inte ha hela i munnen! Bit av, dela, ha den andra halvan i handen, göm bakom ryggen, tugga inte när han ser! Stoppa in nästa bit när han inte tittar, tugga fort. Svälj! Stå still, han tittar på dig.

Fan, idag kom David på mig. Jag är ett kakmonster helt enkelt. Det går inte att förneka längre. Undra hur jag ska kunna förklara att paketet med kakor tagit slut under tiden han duschade. Vi har faktist hört möss på vinden....

Älskar livet!

Allting e så himla underbart just nu! Igår tänkte jag på att uppskatta allt jag har. Det gör jag verkligen. Vill inte ändra på något alls. Helt magiskt, har nog aldrig kännt så här :) Gott! Livet leker, glöm inte säga "Jag älskar dig" till alla som du älskar, för väntar du, kan det bli för sent, and that you gonna regret!
Bilden hämtad: http://1.bp.blogspot.com/_qzGYFSWQhBI/R9WjN3F2jGI/AAAAAAAAAao/MgE9kn7OZts/s320/love-you-shirt.jpg

Mycket har hänt. Anställningsintervju exempelvis :)

  

Ja, nu var det ett tag sen jag uppdaterade och vi får väl ta det från dag till dag så det blir någon ordning och reda här! Jag skrev senast fredagen den trettonde. Men jag skrev aldrig vad som hände den kvällen. Vi hade en, vi kan kalla det familjemusikkväll :) Linnéa och jag försökte spela gitarr, och eftersom hon kan spela mycket på gehör försökte hon lära mig "Stand by me" samt "Smoke on the water". Mamma tröttnade på att höra dessa låtar och protersterade med att spela pianot.

     


lördagen den fjortonde tillbringade jag med min älskling, Angelika o min underbara bonus-son, William! Vi busade massa o hjälpte till med städningen i sovrummet :)

        

Samma dag, fast kväll, var det melodifestivalen som jag planerat att se. Jag och Angelika med lite vin. Så blev det inte. Jo, med Angelika och lite vin, men utan melodifestivalen! Det blev lite party istället. Anna bestämmde sig i sista stund för att följa med och jag ger er ett råd. Raka inte benen under stress!! Helt onödigt och det resulterar i att det tar längre tid för att fixa resten!


     

Slutresultatet blev dock detta :
    Lite suddiga bilder, men det duger för att vara en mobil. (inget fel på mig med andra ord!

Söndagen begav vi oss till Småland, efter att jag träffat Alexandra och Marcus. Sååå alldeles förlänge sedan! Måste ske oftare. Men är spännande i Småland. Det hela började med att mamma skulle köra upp bilen till Linda, då de flesta anser att mamma hela tiden blir lurad på pengar av verkstaden hon lämnar in den till, inga namn nämda. I vilket fall så la bilen av nära Ljungby så Linda fick komma och hämta oss. Linda skrattade o hälsade mig tredje gången gilt. Men tack Linda, du e underbar! Det visade sig senare att det var någon toppackning eller nåt som e sönder = 8-10.000kr. Nåja, mamma funderar och försöker komma på hur hon skall göra. Jag roade för övrigt mig med att skriva SOS i snön samt Linda. S:et blev på fel håll, men inte så lätt att se när man skriver med fötterna!

       

I veckan har det varit skola som gällt, plugg, plugg och åter pluss. Mamma stannade kvar hos David måndag och tisdag. I måndags följde hon med till skolan, skönt att slippa åka själv :) O på tisdagen fick jag o David köra hem henne då vi inte fann någon annan utväg. Men det gick bra. Och idag har det varit anställningsintervju :):):) Kändes väldigt bra, så nu är det att hålla tummarna de kommande två veckorna. Får jag jobb där är mitt liv perfekt. Är det redan men ett arbeta skulle förgylla det! ;)

Take care, folks!

Underbart väder idag!


        

I Bredaryd kom det osså snö när jag var där :)

     


Vaddå kära? :)Tycker de e så söta ihop, och de kan sjunga osså! Lyssnade på lite klipp från killen, Daniel Norberg, och måste göra lite reklam för honom. Tycker han har en otroligt fin röst!

Sweden Rock Festival - Klara band!!

Klara Band 2009


De fetmarkerade är ett MÅSTE att se!

SRF

Glömde visa...

Hittade vinterskor för 29:- idag!
O jag och Angelika roade oss med det här igår:

  

Wonderful day!

Idag har verkligen varit en kanonkul dag! Hittills allafall! Det enda som saknas e ju bejbi! Men om man försöker bortse från det, så har dagen varit, precis wonderful! Jag har varit på IV och hälsat på mina boys idag, och det var verkligen roligt! Jag fick sånt fint bemötande och äran att läsa upp Bingonumrena :) hihi! Sen har jag krånglat lite med bloggen och försökt få statesikmätaren att fungera men den hänger sig nog på fyra hela tiden. Får se sen om det klättrar uppåt. Annars Heidi, du som har, hjälp mig!!

Nåja, igår tillbringade jag dagen på akuten med mamma och lillebror. Lillebror försökte åka skatebord och lyckades dra axlen ur led. Dock inget brutet, men nån muskel som släppt och några ledband som blödde. Låter äckligt men sånt händer, bit ihop, säger jag! Sen åkte jag till Angelika och träffade henne och Ville. Äntligen!! Var alldeles förlängesedan! Tänkte slänga upp några bilder från akuten samt Ville! :) På akuten tillbringade vi tiden genom att lägga pussel och läsa barnsagor. Mamma röjde i leksakslådan!

           

Den sista bilden, på mig och Ville, den bjuder jag på. Utan smink är jag ingen skönhet, men ni får helt enkelt stå ut ändå!

Får icke glömma!
Gårdagens bästa kommentar: "Hon verkar snäll men hon är tjock!" - Ibland får du till det Angelika!
Tänkvärt ordspråk från klasskamrat: "Bättre att bli slagen än att inte synas alls"
Och det bästa till sist. Mamma säger: "Håll Skåne rent, släng skiten i Småland!!"

Sådär lagom mycket att göra, plus lite till.

Ärligt talat kräks jag snart på denna kurs vi läser nu. Den är INTE kul. Och när jag väl förstått lite vill inte skivan fungera. Antar att det är min dator som spärrar den eller nåt. Ska prova med en annan sen. Sen har jag väl inte ångest för Olofström imorgon, men varför? Jag ska vara med mamma, familjen och Angelika, förhoppningsvis hinna träffa linda lite och så tänkte jag gå o hälsa på mina boys. Pluggande är också väl prioriterat, sen ska jag försöka träffa lite annat smått o gått folk jag funderat på Så jag kommer ha att göra hela tiden. Det ska faktist bli kul! Men att någon kan göra så stort intryck på en att man nästan får omedveten ångest att åka ifrån denne e läskigt. Men mysigt!

Nu ska jag dock prova skivan i en annan dator, och om detta inte skulle fungera, läsa vidare. See yaa soon, babies!

Vaknat av doften från nybakat!

Ja, tänka sig! David bakade bröd när jag låg och sov i morse! Gott! Vad mer kan man begära? Underbart!

Denna vecka har varit kanon! Här i lilla Hamra :) Men den nya kursen vi läser är inte ett dugg lätt. Stackars David får sitta och traggla med mig. Han förklarar lite mer så jag förstår. Sen fick jag världens finaste present av familjen Purple! Helt knasiga är dem, men otroligt glad blev jag! Behövde verkligen en skrivare/scanner. Tusen tusen gånger tusen tack! I söndags var vi och åkte skridsko! Det är inte varje dag, och som jag tjatat i åratal på att åka skridsko är det först detta år någon vill åka med mig. Och det va inte ens min idé, hade gett upp den för länge sen haha. Men det var mysigt :)

Nu ska vi handla o fixa lite, kanske ses vi snart :)

Kärlek!


Life is life is life is good since you came to my rescue
Erased the past and made me new oh oh ooh oh oh
Oh such a pretty little face you put me in a state of grace
And take us to a higher place
I’m not letting you go, no no no

Every little thing you do, is everything I want from you
Can never get enough of you (oh oh) you make me feel good
It’s every little thing you say I love in every single way
Like sunshine on a rainy day
(oh oh) you make me feel good

feel good, feel good, feel good, feel good

You take me high up in the clouds and make me feel like I’m alive
When I see heaven in your eyes oh oh ooh yeah eey
Like a siren loud and clear, you’re breaking though my atmosphere
And all the silence disappear
I’m not letting you go, no no no

Every little thing you do, is everything I want from you
Can never get enough of you (oh oh) you make me feel good
It’s every little thing you say I love in every single way
Like sunshine on a rainy day
(oh oh) you make me feel good


(Ola Svensson - Feel Good)

RSS 2.0