Kaffemänniska

God morgon!

Jag ska genast bege mig ner för att göra kaffe. Jag har inte gjort det än. Jag älskar kaffe, dricker kaffe hela dagarna men när jag går upp ur sängen och försöker vakna, då är det omöjligt för mig att reda ut hur kaffebryggaren fungerar. Jag måste sitta ner ett tag, dricka någon vitamin och vakna till liv. Sen kan jag göra kaffe. Sedan hör jag hur alla andra prioriterar att göra kaffe, det först de gör när de vaknar. Ibland undrar jag om folk ens hinner klä på sig innan de sätter igång kaffet, men hur i hela världen lyckas de reda ut en kaffebryggare så tidigt? Eller har de timer på den, så den startar av sig själv på morgonen? Det har vi, men av någon outgrundlig anledning 'orkar' jag inte förbereda den på kvällen, för 'så lång stund tar det ju inte' att göra på morgonen. Nej, det gör det inte, det som tar tid är att få ur tummen.

En sådana där'a impulsbild igen.


Kommentarer
Postat av: Karin

tack:)

och godmorgon!!

2010-03-19 @ 08:30:15
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Gun

Mumannen laddar bryggaren åt sig på kvällen innan, och jag blir serverad te i soffan.:D Har det bra jag..:)

2010-03-19 @ 09:29:48
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: JENNY

Åh va roligt! Va tog du för hår? På träns eller med klara clips?hahah, jag brukar faktiskt ladda kvällen innan, då är det bara att klicka igång på morgonen ;)

2010-03-19 @ 11:34:16
URL: http://jennyjanssons.se
Postat av: Anonym

Jag vill väldigt gärna ha en kopp kaffe bums på morgonen, men annars dricker jag inte mycket kaffe. Jag använder därför pulverkaffe. Hur enkelt som helst och varför skall jag böka med kaffekokare för EN kopp kaffe per dag..

2010-03-19 @ 16:42:01
Postat av: Em

Och så glömde jag att skriva i mitt namn igen.. :D

2010-03-19 @ 16:42:21
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Mia

Okej ;pLåter som en intressant utbildning du går! :) Själv ska jag söka in till Socionomprogrammet :>

2010-03-19 @ 18:14:18
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Jag brukar ladda på kvällen men för det mesta så får jag kaffet serverat av min man eftersom han går alltid upp tidigare än jag.

Men det tar några sekunder bara att förbereda på kvällen, gäller att man gör det till en vana :))Sv: Vsg. jag menar det efter att jag tittat in i din blogg en gång så var jag tvungen att gå in igen hihihi & Prosit är verkligen gullig man måste bara medge det!

2010-03-19 @ 18:20:41
URL: http://modekatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0