Hektiskt?

I morse vaknade jag och tänkte 'Å, en tripp till Växjö kan väl inte skada?' Upp ur sängen kvart i sex, och halv åtta var jag redo. Det här var nog något av det värsta och dummaste jag kunde göra. Köra till Växjö idag liksom. Okej, min tankegång kanske inte var exakt så som jag citerar den. Faktum var att vi skulle träffa vår handledare. Men jag har aldrig varit med om värre väglager av snö. Eller nej, vänta lite. Inte snö, nej här pratar vi is. Ja, is. Katastrofalt. Jag kom inte upp i en hastighet över 70 fören jag var mer än halvvägs. Ja, och vad leder det till? Jo, den där förnedrande 'försenings-känslan'. Usch. Och till råga på all stress glömmer jag naturligtvis att stänga av telefonen. Men heeej, vem vill inte lyssna på "Han ba. Och hon ba. Och han ba sååå kolla in mig" som lillasyster och hennes kompis spelat in? Inte alls pinsamt. Nejdå. En suck från handledaren och ett avbrutet samtal oss emellan blev det. Nåja, något positivt ska jag väl få ut av det. Jag fick ju träffa Emmy. Och allt detta besvär var värt det.

Vilken ringsignal respektive smssignal skall man använda sig av utan att behöva bli sådär röd om kinderna? Generad tror jag det kallas.

Kommentarer
Postat av: Karin

tack:) hoppas du har en nice måndag!!

2010-03-01 @ 16:30:28
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Em

Min mobil har precis så högt ringljud att jag hör den om jag tar den upp ur väskan eller fickan. Dvs att jag hör den inte om jag inte tänker på att jag borde höra den. Det gillar jag. ;D

2010-03-01 @ 17:15:38
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Moster

Så fin du är! //Kramisar

2010-03-01 @ 19:08:47
Postat av: Gun

Det har varit jättehalt här också idag.

Jag har min mobil på lägsta möjliga ljud, till allas irritation. Jag hör ju aldrig när det ringer!Sv: Det kan ta upp till ett år innan man är helt återställd.

2010-03-01 @ 19:40:54
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar;Bra att du gör det :)

2010-03-01 @ 20:42:31
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: Daniel

Äh det var värt försening... för vi vill ju du ska komma fram säker!

2010-03-01 @ 20:52:01
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0