Gratis heroin i Köpenhamn.

Nu blir det gratis heroin till vissa narkomaner i Köpenhamn. På skattebetalarnas bekostnad. (Men spelar det någon roll att det är skattebetalarnas bekostnad? De hade ju ändå fått betala brott som begås för att få tag i pengar till heroinet, eller den behandling personen i fråga eventuellt fått genomgå). Läs artikeln HÄR och säg sen vad Du tycker. Bra eller dåligt?

BILDKÄLLA

Kommentarer
Postat av: Em

Oj, vad svårt! Jag är ödmjuk när det gäller sånt här. Vill inte göra upp mig någon åsikt när jag inte har arbetat med drogmissbrukare eller varit det själv. Jag tror det kan vara bra, men det måste noggrann uppföljning till så att systemet inte utnyttjas negativt.

2010-02-15 @ 19:58:09
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Ellis

Jag tycker droger och dylikt borde avskaffas.... Bådar inte gått för någon.



sv: Haha glöm den inte bara i köket!

2010-02-15 @ 20:31:22
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Anonym

woho, fin blogg du har hörru :) om du har lust får du gärna kika in på min och lämna en liten kommentar, skrev nyss ett inlägg om..ja vad ska man säga? allt tjat om kroppar. hare bäst, kram

2010-02-15 @ 20:45:15
URL: http://polsssson.blogg.se/
Postat av: Matilda

Verkar ju lite konstigt. De säger att de vill hjälpa heroinisterna men då borde de lägga pengarna på att hjälpa dom att bli drogfria på riktigt tycker jag.

2010-02-16 @ 09:55:26
URL: http://knightofcydonia.blogg.se/
Postat av: Linda Wilen

Kan inte säga helt rätt men nästan!! jag tror på det!! inte för jag gilla droger jag hatar droger! men det finns dom som sitter i skiten och får dom då kontakt med världen utan för drogerna till och börja med att de får rena sprutor och droger och kan sen denna kontakten leda in dom på ett spår att bli drogfria! men ska ju absolut inte dela ut till vem som helst utan då till dom som ligger i ett tungt missbruk som gör brott för att få tag i dessa droger! vad kostar inte brotten skattebetalarna???

2010-02-16 @ 11:22:31
Postat av: Patricia Appelgren

dåligt..

2010-02-16 @ 12:17:45
URL: http://dudas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0