Bra Anna, bra!

Kul med rosa tvätt! Det är väl fint? Dock kanske inte på alla kläder. Nåja, that´s life. Tror ni jag har pluggat idag? Inte ett dugg! Känns också bra. En helt onödig dag idag. Verkligen! Det enda vettiga jag gjort idag är att tvätta. Men inte ens det lyckades jag med. Dax att skrapa triss och se om jag lyckas med det. Känns som jag har oddsen emot mig, just idag...







Pluggisch.

Nu sitter jag här. Med världens slöaste internet. Det är så på nedervåningen. Det är lite såna här motgångar man får räkna med på landet. Idag är det att plugga inför tentan imorgon. Det är i princip det som gäller. Men måste dock in till Göran med lappen om att jag jobbat, så jag kan få någon lön för mitt slit också. Så nu är det sminkning som gäller, sen drivar jag! So long!





Migrän.

Mmm.. Är det kanske migrän som smyger sig på? Min huvudvärk dundrar och dundrar. Nu har jag, efter massa kaffe, mat och socker bestämt mig för att ta alvedon. Så det så. Huvudvärken har inte lättat än, men förhoppningsvis gör den det snart. Jag fick för mig att det kanske är så här blogg-abstinens visar sig? Får la se om det blir bättre sen.

Idag när jag körde hem från Växjö, tro det eller ej, men jag såg en cab. Japp. Seriöst! Med taket nere!! Kan ni tänka er? Killen torde ju få lunginflamation i denna kyla plus nervevat tak. Eller också var det helt enkelt ett sista desperat raggningsförsök, såhär innan vintern. Jag tänkte ta kort när vi hamnade brevid varandra vid ett rödljus, men jag vågade inte. Tänkte att killen kanske stämmer mig sen om jag lägger ut det fotot. Men! Är han desperat efter ragg borde han bli glad. Nåja, jag valde det säkra före det osäkra och tog alltså ingen bild.

Jag vill även hylla vägarbetarna idag känner jag. Hur mycket jag än avskyr att köra genom vägarbete så måste jag säga att dessa killar (har inte sett någon tejej där än) mellan Alvesta och Växjö som håller på att bygga om hela vägen där emellan jobbar på som bara sjutton! Jag ser skillnad för varje gång jag kör där (dvs två gånger i veckan), och nu börjar trafiken kunna rulla igenom det i ganska vettig hastighet. Dessutom möts jag nästan varje gång av minst ett leende från dem när jag kör förbi. Jag vet dock inte ifall det är för att de är allmänt glada eller om det beror på min rosa bil.

Idag hände en liten olycka på toaletten också. Jag kommer hem efter Växjö, jättekissignödig! (Som vanligt efter den bilresan). När jag kissat färdigt och torkat reser jag mig upp för att dra upp byxorna, som man brukar, men glömmer för en liten stund att jag har en liten katt med ibland liten hjärna, som tar ett jätteskutt upp på toan som jag olyckligtvis inte hunnit fälla ner locket på och faller handlöst ner rakt i den. En katt i panik, det har jag sett idag. Så efter det blev det att bada, inte uppskattat. Det var nog vatten i varenda utrymme i badrummet. Men ren blev han sen och när han torkat fick han vara ute en ganska lång stund som plåster på såren liksom. Jag vet att katter inte tycker om att bada. Och idag fick han ju, ofrivilligt, olyckligtvis och motvilligt göra det två gånger. Livet är ganska tufft för en liten katt i denna stora värld med många faror.


'Mitt badkar'

'Ibland blir man bara sååå trött'

 

Förövrigt har huvudvärken minskat nu, men jag kan ju inte veta ifall det var blogg-abstinens eller ifall det är alvedonen som verkar nu. Jag skulle inte tagit den fören jag var färdig med inlägget. Nåja huvudsaken ä att det lättat nu :)











Min och Emmys pluggdag!

Idag kom Emmy hit för att plugga med mig =) Det kändes bra, vi tror vi kommer fixa detta. Får hoppas det allafall :P Vi pluggade inte endast, vi snackade massa också, men det tillhör pluggandet, eller? Prosit blev jätteglad att träffa henne, och jag tror han minns henne väl :) Just nu är han ute och vägrar komma in, så vi får väl se när det blir av. Tiden bara rusade iväg idag! Vi hade så kul :) Enligt mig allafall haha. Hoppas Emmy tyckte likadant. En sån här typisk pluggdag med mängder av kaffe, en snabblunch och massa skvaller! Sånna dagar är underskattade! På torsdag är det tenta. Så veckan kommer bestå av just, plugg. Nu är det middagsdax som gäller sen bara lugn kväll. Imorgon började vi visst tidigt. Tack Emmy för den uppmuntrande informationen! Hm...









Musikdag!

Idag har jag hunnit plugga lite imorse! Bra! Har pratat med mormor! Skoj! Handlat med mamma, hjälpt henne att välja handväska! Wiiie! Slagit sönder soffa hos Angelika! Haha! Träffat hennes granne! Trevlig! Just nu bloggat! Hihi. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande. Suck!







Det är ju faktiskt löning idag...

Jag har letat och letat, efter just en sådan jacka jag hittade idag. Jag kunde verkligen inte låta bli den. Jag tycker den är uuursnygg!! Sen var jag på Skopunkten i torsdags... Tre par nya skor :) Jag är nöjd nu, och inga mer sådana inköp denna månad för nu är det dax att betala räkningar...

Sitter för övrigt hos mamma, med ett glas rödvin. Ska strax smaka och se om jag tål det. Är ju lite känslig för det annars. Men det var längesedan nu. Saknar min David och min Prosit. Massor! Men trivs ändå här, åker ju hem på söndag igen =) Lite bilder här nedan på mina ståtliga inköp :)



Först en bild på min buse. Som man kan sakna en kisse! Mjau!





Ser lite sne ut. Men det är för att mamma lutar sig när hon tar bilden!










Vid halv kommer de.

Ja, halv tre. Alltså 14.30 kommer de. Säger de. Om det stämmer är en annan sak. Man kanske. Jag ska möta upp dem då. Är det förmiddag?









Vilken tid är förmiddagen?

Jag har en enkel fråga, dock med ett uppenbarligen svårt svar. Mellan vilka klockslag försigår förmiddagen? Finns det någon som kan det? Jag väntar fortfarande på samtalet som skulle ringa på förmiddagen. Kan man åka och handla eller andra uppdrag när man väntar? Nej. Jag avskyr att vänta. Det finns liksom inte tid för det i min värld! Nu går jag ut med Prosit istället.








I väntans tider.

Ahh... Jag och Prosit väntar intensivt på att lastbils-chauffisen ska ringa! Vi vill ju ha klätterträdet nu! Vi är rastlösa och behöver det. Bägge två haha. Pluggande går väl lite sådär idag. Jag har helt enkelt kört fast. Säg mig de fem skälen för att man ska skriva ut Benzodiazepiner till en patient. Jag hittar inte det i litteraturen. Att man kan köra fast på en sådan egentligen lätt fråga. Nåja. I ceep looking!







Dagens.

Idag har jag varit i Växjö några timmar och pluggat, sen åkte jag hem, matade Prosit, lekte lite hihi. Innan ikväll var jag även barnvakt! Jag insåg verkligen hur mycket jag saknat flickorna! Det är klart jag saknat dem, men när jag först såg de och fick en kram, jag bara smällte! Så underbara! Vi satt och gjorde läxa, och sedan åt vi en himla god kladdis som Nina bakat =) Nu är jag ganska trött, imorgon kommer Prosit´s nya klätterträd! Ska bli spännande! Håll tummarna för att han tycker opm det! So loong!











Narkotikaplugg idag.

Yes, här sitter jag och pluggar den ena drogen efter den andra. Det känns som om jag börjar få kontroll över de flesta nu (Den ordkombinationen kan misstolkas). Jag vet vilka som tillhör vilken grupp av Cannabis, Opiater, Centralstimaulanta, Läkemedel osv. Det känns skönt, då blir allt mycket lättare att plugga in! Tentan är inte förän om två veckor och jag kan ganska mycket nu känns det som. Hoppas på det bästa =)

Igår plockade jag och D, mest D faktiskt, upp de sista lådorna sen jag flyttade in här! (Dvs för över tre månader sedan haha). Och jag städade hela köket, flera skåp och torkade golvet! Det var även varmt igår, så Prosit fick, för första gången, vara ute själv, utan koppel! Vi kunde liksom ha dörren öppen, och han kom när vi ropade. Så duktig han är, så därför har han redan idag fått vara ute några minuter allafall :) Det lönar sig att låta han vara ute = han sov hela, jag menar heeela, natten! Han väckte inte mig en enda gång :) Så jag är utvilad, pigg och glad idag :-)








Ny handväska!

 

 

Ja, jag unnade faktist mig en ny handväska idag. Jag var så himla mycket värd den! Så det så. Ibland behöver man saker som muntrar upp när man är på dåligt humör. Och det ger reslutat! Nu mår jag bättre, och D är hemma igen, även om någon stulit honom ifrån mig nästan direkt när han kom hem... Har jag tur kanske jag kan få tillbringa lite tid med honom ikväll?

 

 

 

 

 





Myspys :)

Lite trött efter jobbet, ja! Prosit är mer intresserad av deckaren än min kamera hehe. Nåja, jag bjuder på denna bild! Lite får man ju offra ;)

 

 

 

 

 



Mysfredag - Fredagsmys!

En dramatisk dag på jobbet idag. Men jag överlevde men är trött... Ligger i soffan med Prosit, dricker ett välförtjänt glas vin och kollar deckare! Vi har verkligen fredagsmys jag och Prosit :) Han ligger här i mitt knä och myser. Det enda som kunde varit bättre hade varit om D varit hemma, men annars är allt perfekt :) Älskar en spinnande katt i knät, hihi. Min kille, 'mammas kille' .. Nu ska jag ägna mig åt TV: och kisen! Kraam!








Slita idag :)

Idag fick jag mitt efterlängtade häfte med posten! Känns så skönt. När man redan betalat och inte får det man betalat för, då blir man, iallafall jag, orolig. Nåja, det har löst sig. Jag och Prosit har busat lite idag och jag borde ta tag i disken...

Sen ska jag jobba. D ska till Halmstad så jag och Prosit får en myskväll för oss själva! Då kan jag titta på vilket program på TV:n jag vill, dricka hur mycket vin jag vill och sova hur länge jag vill :) (Även om det oftast är jag som vaknar först) Men innan kvällen ska jag jobba lite på psyket! Så ikväll runt tio är jag hemma igen och kontaktbar :)



Och nu har jag beställt till Prosit, ett eget litet klätterträd!











TrööÖtt.

Precis varit ute med Prosit. Varit i skolan hela dagen. Förbannat mig över alla vägarbeten. Tankat. Låter inte så påfrestande men jag är såå trött. Ska sova lite extra imorgon innan jag ska jobba!







På min lista.

Min musiklista just nu!
  • Lily Allen
  • Hinder
  • Markus Krunegård
  • Maja Gullstrand
  • Coldplay
  • Lindsey Buckingham (Fleetwood Mac)
  • Seether
  • Kings of Leon
  • Mika
  • Thousand Foot Krutch
  • Thåström
  • Asoka (Tattis, vet du att man kan lyssna på de via Spotify?)
  • Patti Smith


De två bästa är ju absolut dessa:

Lindsey Buckingham (Fleetwood Mac) 'Go insane'




Mika 'Any other world'

Jag hade kunnat rabbla flera sidor musik, men det vill ni säkert inte läsa. Bara lite tips :)

Kaffe!!

Tackar den som uppfann kaffet! Hur kan en liten kopp, eller en stor mugg, vara så otroligt gott?! Och uppiggande, och huvudvärkshaämmande? NamNam, säger jag bara!

Nu har jag kopierat i en hel timme. Tror ni det är segt eller? Men nu har jag alla papper jag behöver allafall, men eftersom jag betalat för det häfte jag beställt skulle det ju inte skadat med att få hem det. Nåja, tänkte gå en runda med Prosit om en stund så han inte river hela huset.. Halva räcker gott och väl... Dessutom är ag på jakt efter en klöspelare till min bebis. Den billiga på Haléns är borta. Varför beställde jag inte den innan? Vet ni någon som säljer, tell me!







Prosit, min lilla ögonsten!

Jag har en riktig mammagris här hemma! Vem kom springande ner för trappan när jag kom hem idag om inte Prosit? Så söt är han! Imorse glömde han bort mig när pappa glömde stänga dörren till finrummet. Där finns ju så många spännande saker att leka med. Han var så inne i det att han inte märkte när jag gick ner i köket. När jag kom hem idag var vi ute en stund, träffade andra katter och luktade på blommorna. Nu är vi helt slut och ligger i soffan och kollar på 'unga mödrar', bägge två!

Idag var det skola. Snackade om Cannabis hela dagen, så nu har vi lärt oss effekterna av det preparatet och biverkningarna... Men skippade det sista. Orkade helt enkelt inte vara kvar till klockan fem... Så, som sagt ligger både jag och Prosit utslagna i soffan nu, han spinner och jag knappar på datorn. D är ute och målar. När han kommer in, då är det precis som det ska vara :)







Yeah, Jamaica!

Jag kan inte hjälpa det men jag får verkligen inte nog av detta klipp haha. Jag skrattar verkligen ihjäl mig!!! Efter 50 sekunder och framåt. Finns det något roligare? Säg mig i så fall! "Like Shaggy say 'It wasn´t me' Haa haa haa"






Alkohol och 'Himmelblå'.

Eftersom jag fortfarande inte fått mitt häfte betyder det att jag har pluggat alkohol hela dagen. Så fråga mig vad som helst om alkohol, och jag har svaret!! Sådan tur att jag får låna häftet av Emmy imorgon så jag kan kopiera. Möjligtvis inte tillåtet, men vad gör man annars när man måste ha litteraturen?! Men jag har iaf lärt mig allt om alkohol, från det att vi sväljer det, till att abstinensen går ur kroppen!! Jag är ganska bra ändå :)

Men nu går ögonen i kors på mig så det är dax att vila de lite från all text! Snart dags för 'Himmelblå', den norska serien på svt! Hur bra som helst! Så kl 20.00 sitter jag, eller ligger jag i soffan. Där hittar ni mig!








Plugg-dag!!

Nu har jag dragit ut alla gamla tentor vi fått för att stenplugga frågorna! Kan jag alla de, så borde jag klara tentan, eller hur? Om jag inte får häftet idag måste jag ringa dem och fråga vad jag gjort för fel! Räkningen är betald, men inget häfte. Måste verkligen ha det nu, och det är inte kul att betala för något som man inte få. Jag är inte gjord av pengar liksom. Så, nu är det plugg som gället! Soo loong!







Sådan hära slö-dag!

Nu sitter jag här vid min älskade lilla rosa dator! Funderar på att det kanske är dags att gör lite mat och sedan kanske titta på en film? Roligare dag blir det inte idag, det är ju slö-väder. Ska dock hängas upp tvätt också! Så e´re... Imorgon är det plugg, plugg, plugg som gäller. Så det så.







Ullared i fredag´s!

Jag fick med mig mannen till Ullared i Fredags kväll :) Jag fick min nya plattång jag ville ha, en cd-läsare till datorn samt extra minne till den! Gott! Sen hittade vi massor av "behövliga saker" som tandkräm tvättsaker och sånt där. Tyvärr hittade jag ingen handväska :( Får köpa det en annan gång...


I bilen på väg hem:

MissQuist: Varför pussar du mig på armen?
D: För vi pillat på så mycket i Ullared, kan vara svininfluensa-bakerier på händerna.
MissQuist:Sant.

En stund senare sitter vi båda två och pillar upp godis från en gott & blandat-påse. Som att det inte är värre?








Vi :)

4fe4ca297b269abfab1d965727b2a84e.png

Vi :)


Vår lilla sjukling..

5d0e552cfe574205dfaa692989d7ab7c.png

Kolla varifrån!

Vår lilla sjukling..


Dagens nagellack!

0-5a37c98715d0c043e36fce30854f2882.png

Kolla varifrån!

Dagens nagellack!


Lilly Allen.

Jag älskar hennes låtar. Hon är verkligen underbar! Lilly Allen, Miss Li finns det bättre? Inte många, blir såå glad av deras låtar! (Har precis gått över trösklen in till Spotify!)

Prosit är lite dålig idag. Han har stukat tassen och det är jobbigt att se när han haltar. Men David sa att vi väntar till han kommer hem från jobbet och se ifall han mår bättre då. Prosit är ju en liten vilding men synd om honom nu ju.. Hoppas verkligen han blir bättre snart!

Idag har jag planerat att plugga en aning, det ska jag hinna. Och snälla, säg att mitt narkotikahäfte (studentliteratur, häfte, bok, inget annat!) kommer idag så jag kan börja plugga.. Behöver det så häääär mycket! *sträcker mina armar*







Vägarbete.

Det är verkligen vägarbeten överallt. Jag menar det verkligen. När jag körde till Växjö idag är det två vägarbeten mellan Bredaryd och Värnamo (2mil där emellan) När jag kommer ca 1 mil utanför Växjö, leds trafiken om i Bor på någon annan liten väg som tar onödigt mycket av min tid. Sen hinner jag ända fram till Alvesta ungefär och då börjar de igen. Nästan hela vägen mellan Alvesta och Växjö görs om vilket tar hur mycket tid och koncentration som helst. Det är så trist att köra då...

Annars var jag i skolan halva dagen idag.  Hoppade sista delen. Är hostig och trött så känner hellre för att sitta hemma och läsa. Ska göra det hela dagen imorgon också och hoppas att jag snart får resten av min litteratur imorgon så jag kan sätta igång på riktigt någongång...








Industriarbetare för en dag.

Mina fötter är så ömma efter endast en halv dag på industrigolv.. Pust...  Jag hann inte komma hem fören G ringde igen och frågade om jag vill arbeta mer ikväll, men nej, det varken hinner eller orkar jag inte. Ska försöka läsa igenom lite inför imorgon i skolan. Kan behövas.  Sen ska jag sova...






En heldag!

Hallå hallå!
Idag har det varit skola hela dagen! Kom hem först vid sex ikväll, och strax därefter kom Adam och lilla Elvira på besök! Trevligt! Nu gör jag och älskling lite pizza. En väldigt smidig uppfinning är pizza-kitet! Hur enkelt som helst att göra! Min huvudvärk dundrar så därför orkar jag inte skriva mer just nu. Imorgon ska jag jobba på Bladhs på förmiddagen, sen på eftermiddagen plugga då det är seminarium på torsdag i skolan! Hörs senare, eller imorgon :)









Duktighetsdag!

Då har jag pluggat hela dagen, förutom en tvätt gjord och 41 köttbullar rullade och stekta! Så nu får det vara bra för ikväll! :)








Den fick sin egen adress!

Jag vill inte dela med mig av det jag lär mig av mina studentböcker i denna blogg, så min kunskapssamling har fått en alldeles egen adress :) http://enstuderandeskunskap.blogg.se
-Läs med nöje :)






Handskrivet :)












Riskbruk och missbruk idag.



Var uppe med tuppen idag (det kan jag bokstavligen säga här ute på landet OM vi haft en tupp vill säga...) så nu är jag redo att börja plugga! Idag blir det att ladda hem de gamla tentorna för att sedan lägga upp en så stategisk strategi som det går för mitt kommande pluggande!




Grönt nagellack :)

Det är allt liiite rockigt ;)

 

 

 

 

 

 

 

 


Kattpromenad!

Nu har Prosit varit ute! Det var roligt tycker han. Nu är det tvättupphängning som gäller, sedan ska jag måla naglarna :D




Undan går det! Systemkamera-släng dig i väggen i kattungehastighet!











Fika? Hoho?

Så kul det är att göra tre-kaffe när så många kommer. Alltså ingen. Verkligen roligt. Får la dricka upp allt själv, dvs 10 koppar, kommer bli lika vild som Prosit. Dessutom måste ju kakorna vara mina. Kommer de inte till tre, som vi sa, då är de mina! Snart en timme sena...









Nageldag!

Se där vad Smålänningen kan erbjuda! Jag var så sugen på ett grönt nagellack nu och det hittade jag, plus tre till och ett läppstift. Visst är det kul att exprimentera? Särskilt med naglissarna! Å, nej jag glömde inte Prosit, han fick ett nytt underlag till matbrickan och massa fisk-godispinnar :) Men nu måste jag sätta på tre-kaffet. Jag var ju dålig i fredags så ingen vågade komma hit och fira stackars David då, så det får bli idag!  Ska lägga ut en bild efter jag målat naglarna ikväll!

 

 

 

 

 

 

 


Söndag, söndag...

Idag blir en lugn dag! Vi ska vara ute en stund med Prosit och sedan ska vi köpa tuggodis till honom då hans tänder kliar!  Annars blir det en lugn dag med massa tvätt som behöver tvättas! Ska försöka plugga lite grann också. Det kan inte skada :)









Verkligen lördagsmys! :)

Simpsons och snart ett glas vin. Ska leta upp en bra film att se med mina älsklings-pojkar och sedan mysa hela kvällen :)









För det är lördagsmys!

Så nu är bloggen som ny igen! Jag tycker den är lite lättare nu kanske?

Idag fick vi finbesök från Mullsjö :) Alec och Mackan kom och hälsade på! Det var trevligt och måste återupprepas oftare. Nästa gång får vi åka till Mullsjö och se hur den lilla byn (?) ser ut :) Efter de åkt unnade jag och älsk oss en pizza. Vi tyckte vi var värda det. Han som precis fyllt år, och jag som varit så dålig. Men idag är jag hur mycket bättre som helst! Jag hostar fortfarande men är absolut inte lika slö som jag varit innan. Så underbart! Jag lever! Ikväll blir det nog lugnt. Kanske ska upp till Benny och Cissi sen, men får se om vi orkar. Jag är lite rastlös men vet inte riktigt vad jag vill göra. Jag vill nog helst av allt vräka i mig massa fläsksvålar, choklad, läsk eller eventuellt vin ikväll. Så tror jag det blir. Jag har alla ingredienser plus massa tårta kvar eftersom släkten inte kom och firade David igår, vilket resulterar i att jag kommer äta upp dem. Eller mandeltårtan, inte prinsesstårtan, den är äcklig!

Over and Out.

Ett födelsedagsbarn och en sjukling.

Idag är ingen vanlig dag för det är David´s födelsedag! Hurra, hurra, hurra!! :) <3 Idag kommer besök för att fira. Tårta, kaffe och socialitet. Visst är födelsedagar underbara?

Jag är fortfarande inte frisk. Så snabbt alvedonen slutar verka mår jag som om jag snart skulle dö. Åtminstonde som en nittio-åring borde känna sig. Kroppen helt slö, jag tycker det är jobbigt att bara gå i trappan... Huvudet spränger, näsan rinner och slemmet som medföljer hostan är inte gott! Usch, usch, usch. Let me be frisk again!

Over and out.

Sjukling där!

Är hemma med värsta sjukdomen idag. Nej, inte svininfluensan. - Eller, ja, man vet förstås aldrig. Nåja, det är synd om mig idag! Legat i soffan nästan hela dagen med min älsklingskisse och saknat min älsklingssambo! Snörvlar och hostar, ingen ork till något.. Hoppas jag blir bättre snart. Missade skolan idag i med detta. Trist, det skulle handla om läkemedel idag, men Emmy är så snäll och tar papper åt mig och det ska ju stå i böckerna, så får försöka hita det och läsa ikapp mig.

Så, dax och krypa ner under filten med ännu en kopp varmt jordgubbs-te! Se vad som står i böckerna och sedan titta lite på TV...

Over and Out.

Sötaste katten!

Jag har världens sötaste katt, men världens skönaste stil! Kolla in bilderna bara! Helt ljuvliga. Jag e så glad för att vi har honom!





RSS 2.0