Några av mina älsklingar

        

Skolan!

Sitter på Nordenberg nu. Lunchisch. Idag är det strykning som gäller! Massa stryktvätt har jag! Sen har jag ju inte uppdaterat helgen kom jag på! Var ju på skånebesök :) Jag och D var hos Agneta och hälsade på! Världens sötaste lilla Minna och Sassa. Ska lägga ut bilder när jag kommer hem. Mamma har hittat sladden till mobilen. Nej, inte till kameran! Men tog lite kort med telen allafall. Vi var på Centersyd och shoppade lite. Hur kul som helst =) Tyckte jag o Agge allafall haha. Sen mös vi mest hela helgen :) Ska försöka hinna lägga ut bilder ikväll :)

Konstiga dagarPå fredag kommer jag bege mig till Bredaryd :) Ska bli himla trevligt. En vecka där :) Det enda negativa efter denna vecka är att praktiken är slut :( Kommer saaakna mina boys och girlen! Nåja. Får hälsa på :) Bredaryd e trevligt! Trivs ju där massa, och kanske än bättre nu!

Nyss ringde ett +77-nummer. Var kommer det ifrån? Jag svarade inte men de pratade in på mobilsvar. Franska lät det som att de pratade, och en skrikande unge i bakgrunden. Undra fall det var bedragarna. Dessutom fick jag paketet och fakturan från ExtraFilm idag. Dock saknades fotona och paketet var öppnat :S Men ringde och anmälde så får nya snarast :) Men har vatt en lite knäpp dag. Finns sådana osså! Mina brukar vara knäppa. Men jag trivs :)

Glöm inte den 27 februari! Gästis, Jämshög. Trubadur. Jag gillar sånt! Häng med på party!

Det är inte lätt att va ödmjuk.

Det är inte lätt att vara ödmjuk, för den som är felfri som jag!
Jag längtar så hem till min spegel.. Jag blir vackrare för varje dag.
Och alla som ser mig vill ha mig, jag är en sjutusan till man (kvinna)!
Det är inte lätt att vara ödmjuk.. Men jag försöker så mkt jag kan.

Tandläkarbesök.


Fast jag är sjuk begav jag mig till tandläkaren för att få det överstökat. De hade ett långt föredrag om svart och vit tandsten. Jag förstog det som att de vita inte är så farliga och de svarta gör att tänderna hoppas ut, ungefär som de vita och svarta fåren. Vita - snälla, Svarta - elaka. Anna hade kolsvarta och de mår bra i min mun. Det är inte bra. Men nu är jag som nyrenoverad i munnen. Gott att det är borta, så på fredag ska jag till apoteket och köpa upp ett litet lager av flour och tandtråd. Bort med stenarna!

Men annars är jag på bättringsvägen nu. Imorgon blir det skola igen. Febern har gått ner, tror jag allafall. Har sökt lite jobb här och var och livet flyter på i rätt riktning. Så... Good bye.


Bilden hämtad från http://www.garyandmegumi.com/blog/archives/dentist.gif

Till D.
Ingen som du, luften känns lättare att andas in

Se på mig nu, hör varje ord
Så fånigt att jag inte alls förstod
Letade runt efter nånting
som redan fanns framför mig, så dumt
Så nära intill, du har alltid varit speciell

Det finns ingen...
Du, ingen som du
Luften känns lättare att andas inåt nu
Bara vi två, jag som har letat så
Vem kunde ana att det var du

Allt du vill ha, det ska du få
Om du säger vad jag tänker på
Lägger din hand, här i min famn
Känner du hur pulsen slår
Så nära intill mig, du har alltid varit speciell

Det finns ingen...
Du, ingen som du
Luften känns lättare att andas inåt nu
Bara vi två, jag som har letat så
Vem kunde ana att det var du

Det var du som gör alla gråa timmar till en minut
Ingen som du.. som du

Ingen som du
Ingen som du, luften känns lättare att andas inåt nu
Bara vi två, jag som har letat så
Vem kunde ana att det var du

Mitt framför mig, bara min
Luften känns lätt att andas nu

En sann lögn.

Kan det finnas sanna lögner? Eller är det bara en motsägelse. Låg och tänkte på denna mening igår när jag skulle somna (vilket gick ganska fort med tanke på ämnesval innan sömn). En lögn är ju inte sann. Men det kan va sant att det är en lögn. Men finns det någon sann lögn? Haha, ge mig nåt att fundera på!!!

Idag kommer förhoppningvis mina HM-kläder! *hoppas hoppas hoppas* OCH dessutom min nya laddare till kameran. Så just det ja, mina kära vänner som jag vet har letat efter min sladd och nästan bara levt för att hitta den, ni kan sluta nu. Får min nya senast imorgon förhoppningsvis.

Får se när jag beger mig hemåt sen. Blir väl snart, känns inte som att jag har mycket kvar att göra här. Mamma kommer och lånar mitt badkar, hennes funkar inte riktigt än! Så ska jag osså hinna med det för att sen tvätta! Kul dag! Imorgon kommer det dock bli en helt underbar dag!! :)

Älskade människor!

         
Jag & David             Angelika och jag                 Carro & Jag                       Linnéa


         
Annette, Olaf & David   Camilla & Micke       William            Nina

      
Linda                     Tattar´n                   Mamma         carro, Jag & David

       
Jag & Linda     Josse och jag    Thomas       Minna, Sandra & Agneta     FiddeSka jag färga håret mörkt igen?

Helt "vanlig" dag

Nej, jag hittade inte min sladd. Så typiskt. Så nu får alla mina vänner i uppdrag att leta där hemma om jag kanske lagt den hos er! En svart sladd med nåt fyrkantigt på som man sätter in ett kamerabatteri i. Så ska jag fortsätta leta lite. Men men. Lovar säga till när den kommer till rätta, men leta gärna är ni snälla!

Idag har det varit en ganska seg dag. Angelika kom iof förbi en liten stund. Det var trevligt! Men annars har det gått rätt trögt framåt. Har väntat på att vattengubben skulle komma och fixa hydrafonen (?) så mamma och de kan använda duschen och tvätta kläder. Och det tog honom ca fem minuter medan jag väntat på honom hela dagen. Nåja. Kunde gjort nåt vettigt men idag har jag faktist bara latat mig. Sökt några jobb osså faktist! Men bara lite strösök, så få la se vad som händer nu till våren.

Har snöat ännu mer idag. Suck. Vill inte. Längtar tills jag kan styra vädret :D *not*

Försöker också få Néa att bli en facebook-nörd. Tycker jag gott hon kan. Jag har hört att det är inne att ha facebook och då måste väl hon ha det? Så hon inte hamnar utanför systemet. Jag citerar Hipphipp: "Vad är uteliggare? - Det är de som hamnat utanför systemet... och man brukar se dem utanför... systemet!"

Tack för att ni Finns!

Hihi. Jag e sååå glad :) Tack för ni gör mitt liv underbart! Värda att nämnas: Angelika, Nina, Agneta, David, Linda, Linda, Linnéa, Thomas, Mamma, Sebbe!

Nu ska jag leta kameraladdare!

Red - Fight inside

Enemy
Familiar friend
My beginning and my end
Knowing truth
Whispering lies
And it hurts again...

What I fear
What I try
The words I say and what I hide
All the pain
I want it to end
But I want it again

And it finds me
The fight inside is coursing through my veins
And it's raging
The fight inside is breaking me again

It's still the same
Pursuing pain
Isn't worth the light I've gained
We both know
How this will end
But I do it again

And it finds me
The fight inside is coursing through my veins
And it's raging
The fight inside is hurting me again
And it finds me
The war within me pulls me under
And without you
The fight inside is breaking me again

It's nothing
(It's everything)
It's nothing
(It's everything)
It's nothing
(It's everything)
It's nothing
It's everything

And it finds me
The fight inside is coursing through my veins
And it's raging
The fight inside is hurting me again
And it finds me
The war within me pulls me under
And without you
The fight inside is breaking me again

It's breaking me
It's breaking me

I'm falling apart
I'm falling apart

Min födelsedagsönskelista!

Nu tänkte jag lägga ut massa roliga kort, men det är två saker som bekymrar mig fruktansvärt mycke som jag behöver hjälp med att hålla reda på. Laddaren till digitalkameran är borta. Var är den? Och nu visar det sig att USB-kablen till min mobil är borta. SUCK! Varför kan jag inte hålla reda på mina sladdar? Sladdar och nycklar asså. Jag införskaffade mig en sån där visselnyckelring, men den reagerar ju på alla ljud så den bara tjuter ju hela tiden! Hur ska jag kunna hålla reda på mina sladdar? Jag har en sladdlåda men där befinner sig ingen av de sladdarna.
Jag hade velat lägga upp lite bilder från Bredaryds-trippen samt min fina outfit på Ville. Men nej, det får uppenbarligen bli en annan dag. Men jag är ganska nöjd ändå. Har badat i 40 minuter så huden blev russin men jag e massa ren, och luktar gott. Underbart! Längtar till imorgon, kommer bli massa kul :)

Min önskelista:
  • 1 styck Dammsugare
  • 1 styck Morgonrock
  • Ett par stycken taklampor
Sen är jag nöjd :)Känslor:
  • Underbara
  • Krångliga
  • Oförutsägbara
  • Oförklarliga


Lördagsstäd!

Mysig vecka i bredaryd! Både full och glad och nykter och glad haha. Gott! Saknar de redan... Men får planera in nåt snart igen! I torsdags kom min älskling hit. Hon och Ville bor här i helgen, eller Ville tills igår, men ändå. Gott, både sambo och särbo samtidigt som David sa haha. Ikväll, en lördagskväll alltså, befinner jag mig på hemmaplan och städar! Ooo va jag städar! Men får sluta dammsuga för idag, klockan snart tio och jag orkar inte ha klagomål. Iof är det lördag, då brukar fester va tillåtna så varför inte städning? Det kanske det iof är.. Vad vet jag? Men jag är trött och jag är nöjd! Ganska mysigt med en egen hemmakväll med städning och annat som blir fixat.

Fick höra tråkiga nyheter idag, men som inte var överraskande. Lite trist när vissa saker händer, samtidigt som att när man har barn, ska man inte sätta de i första hand och ha slutat tänka på sig själv först?
What a wicked game to play
To make me feel this way
What a wicked thing to do
To let me dream of you
What a wicked thing to say
You never felt this way
What a wicked thing to do
To make me dream of you
-HIM-

RSS 2.0