Mekaniker!



Igår gick bra! Vilket jag egentligen visste, innerst inne. Men jag gillar det verkligen inte! Nåja, nu e det över! Igår eftermiddag/kväll var jag barnvakt åt William! Så kul vi hade! Vi gick långpromenad, la puzzle, åt massa frukt, dansade, tittade på TV, spelade piano, ja vi gjorde i princip allt :) Utan gnäll! Hur snäll unge som helst! Bilder kommer på torsdag, fredag då jag är tillbaka i Småland igen där min sladd till kameran befinner sig!

Idag är det skola som gäller. Ska snart dit.. Tanka bilen och köpa cig först. Så har jag lekt mekaniker idag och fyllt på vatten, kylarvatten, i förhoppningsvis kylarburken! Jag hoppas jag tog rätt, men hur många såna burkar kan man ta fel på i en motor? Kan väl inte va så svårt. Vi märker det när jag kör sen. När jag kommer hem ska jag packa det sista i lägenheten, förhoppningsvis kommer mamma och hjälper mig och sedan skall jag permanenta henne eventuellt klippa till Linnéa och mina toppar, om jag orkar och hinner vill säga.

Imorgon är det ju skola igen sen till Smålannd tillbaka till min bejbi! Saknar honom en aning ;)

Cellprovtagning. Igen.

Ja, idag är ingen rolig dag. Ska in till K-hamn och göra cellprov, igen.. Nu kanske du tänker "Varför lägger hon ut det på bloggen?" men  de flesta vet det, alla kvinnor över 23 år gör det och skulle det visa något kommer det ändå komma fram. Så, does it matter? Nåja, jag är inte på humör idag, hoppas bara att det går bra, när det är över kommer det vara mycket bättre. Jag och mamma ska gå på stan och titta lite. Men nu så här innan är det jobbigt. Jag är inte rädd för mycket, men ormar och "ingrep" är inte min grej. Jag verkligen, verkligen avskyr det. Jag vill inte. Inte, inte, inte. Å andra sidan så klarar ju alla andra av det så det ska väl jag också. Men jag stressar ju upp mig så mycket. Sååå jobbigt. Men efter detta ska jag väl få slippa på tre år? Snälla, snälla snälla... Jag ringde sjukhuset nyss. Tänkte om man kunde få lugnande så man slipper hjärtklappningen. De skulle ringa upp. Om jag inte får det ska jag röka ett helt paket cig innan. Det borde hjälpa. mamma föreslog att dricka lite öl innan. Jo- om jag haft någon! Nåja, får se vad de säger. Ska unna mig ett nagellack eller nåt sen. Vill inte, vill inte, vill inte.........

Städdag :)

Ja, igår var det fantastiskt väder. Dock lite blåsigt, men annars helt underbart! Vi var i sommarstugan och fikade, firade Madelen som fyllde 11 :) Tipsrunda och musiktävling, wiiieeehuu =) Det var mysigt, sen åkte jag och David hem och drack lite vin och mös :) Idag har vi bakat scones, tvättat och just nu håller jag på att städa lite :) (Förutom att blogga hehe.) Måste verkligen ta tag i mina mms.. Det funkar inte att ta emot och inte att skicka. Fattar verkligen inte vad det kan vara... Nåja... Sen måste jag försöka sälja min andra telefon... Hö.. Vad ansträngande det känns!!


Veckan ser ut följande:

Måndag: Skola
Tisdag: K-hamn
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola
Fredag: Jobba 14,00-21,30
Lördag: Jobba 06,45-16,00
Söndag: Jobba 06,45-16,00
Måndag: Jobba 06,45-16,00 / skola 14,30-15,30... Måste fixa den dubbelbokningen i veckan...

God Morgon!

Yeah! 20-25 grader idag! Gissa vad jag har planerat?
Svårt att gissa "ligga ute hela dagen" va? Gött ska
det bli. Funderar på att baka bröd nu. Det är så gott
med nybakat och jag är hungrig! Så, mer uppdatering
kommer senare =)

Kärlekilido!


-Min fina bejbi!

Pizza ikväll :)





Sommar! Så varmt det är idag! Bilden är sen skåne-trippen, men det är så varmt idag! 
Har suttit ute med svärfamiljen och fikat idag och nu strålar Dia Psalma - Kulisser
ur högtalarna, nyss tagit min cigg och vädret gör en så himla glad! Emmy berättade
något jättekul idag i skolan osså :) Det e så kul att höra glada nyheter! Och Angelika
har fått jobb!! Så gött, efter allt du står ut med är du verkligen förtjänt av detta,
snäckan! Dagen blir inte värre av att älskling föreslår pizza som middag =) Gött!!


Öroninflamation?

Ja, jag underar det jag. Kan det vara öroninflamation som dunkar i mitt öra? Jag hoppas verkligen inte det. Jag är så rädd för att få det. Jag har inte ont, det bara dunkar. Än så länge... Usch. Säg att jag inte har det!

Har fortfarande inte fått igång bloggen med mobilen, men min fader kom på idag att jag kan ju jämföra inställningarna med Davids för han har ju likadan! Smart tänkt old man. Varför kom jag inte på det innan? Så ska göra det när mannen kommer hem från träningen. Vet inte vad jag ska göra för mat. Är sugen på kyckling men vi har ätit det så mycket den senaste tiden. Risken är väl att man föräter sig på det. Det vore illa! Det blir nog korv och mackaroner :)

Min buse :)                                                                                      Sooommar!
              
                                                      Fått av min buse :)                                                        Som sagt, sommar :)

Mobil-blogga, hur?


Frågan om uppdatering är välförtjänad och jag ska försöka hinna med ett litet inlägg här nu, så ni vet vart jag håller hus hela tiden! Jag tänkte jag skulle försöka förstå hur man "mobil-bloggar", det hade varit mycket enklare för mig då jag inte alltid har tillgång till dator! Det är mitt nästa projekt efter detta inlägg, men om det är någon som vet hur man gör, så kommentera gääärna huuur!

Sen kan jag ju samtidigt efterfråga ifall någon vill byta en samsung mot en ericsson :) Jag har gått och kärat ner mig i en w902! Så, give me please!

Men under påsken har vi hunnit med några skåne besök hos mormor & morfar, Agneta & Conny samt farsan med familj! Sen efter påsken har det gått fort fram. Jag började jobba på psykakuten och trvis ypperligt! Personalen är helt fantastisk och jag längtar tills jag börjar jobba idag vid två :)

I lördags var det grillning hos Robban & Eva för att fira Ninis =) Olaf och barnen var så klart osså med =) Så längesen vi sågs så det var verkligen på tiden! Jag cyklade dit! Tänka sig, och jag ramlade inte en ända gång, nära, men jag gjorde det aldrig haha! De ni!

Ska lägga in några nya bilder också men först nu ska jag se om jag förstår hur mobil-blogg fungerar!
Så här ser veckan ut:
Måndag: Jobba 14 - 21.30
Tisdag: Skola 9.45 - 15.00
Onsdag: Jobba 06.45 - 16.00
Torsdag: Skola Osäker på tiden
Fredag: Jobba 06.45 - 16.00
Lördag: Helg!
Söndag: Helg!




RSS 2.0